Neem contact op via mail
 Stokrooie-Hasselt

Zwitserse Witte Herders

Zwitserse Witte Herder Aerin

Aerin is de prachtige dochter van Ziva en Liam (Bandit Black and White Island). Ze heeft goed pigment, stevig bone en een mooie volle witte vacht. Op de hondenschool heeft ze alle klassen goed en snel doorlopen en met 9 maanden behaalde ze al haar Sociale Test. Met net 1 jaar en 2 weken leeftijd behaalt ze al het Gehoorzaamheidsbrevet KKUSH, dit is bijzonder snel, want het brevet mag pas afgenomen worden vanaf de leeftijd van 1 jaar.  Ze heeft als pup al een paar shows gelopen en werd steeds met de hoogste kwalificatie beoordeeld. Ze heeft daarna nog een paar showtjes gelopen en kreeg de kwalificatie "uitmuntend" en zelfs een CAC. Op de show in Leuven heeft ze haar LOSH-fokattest behaald.  Qua karakter is het een vrolijke hond met de nodige dosis temperament en een goede will-to-please. Ze leert heel makkelijk en gebruikt ook graag haar neus. We trainen nu verder op recreatief niveau en daar heeft ze veel plezier in.
In 2016 heeft Aerin haar 1e nestje gehad. Ze bleek een geweldige mama te zijn en zorgde me veel plezier voor haar pupjes. 
Uit dit nestje is Peach Passion of Reckhem's Castle in opleiding tot blindengeleidehond bij Blindengeleideschool Genk. 

Stamboomnaam:  New York City Girl of Love of Reckhem's Castle 

Geboortedatum: 10.04.2014

Chip: 967000009628609  

Stamboom: ALSH 0067977 

DNA: ISAG 2006 nomenclature

Moeder: Dawn vom Terlüner Schloss

Vader: Bandit Black and White Island

Fokgeschikt: ja, LOSH-fokkattest KMSH

HD B1  |  ED 0/0  |  MDR1 +/+ (vrij)  |   DM N/N (vrij)   |   CE-vrij   |   BAER: +/+ (vrij)   |  ogen: vrij   |  Hypofysaire dwerggroei N/N (vrij)

Sociale test KKUSH:  behaald 

Gehoorzaamheidsbrevet KKSUH:  behaald