Neem contact op via mail
 Stokrooie-Hasselt

Zwitserse Witte Herders

zwitserse witte herder pups verwacht

Wanneer verwachten we pups? 

Af en toe fok ik een nestje pups uit zorgvuldig gekozen ouderdieren, die ruimschoots voldoen aan alle eisen van de rasverenigingen en volledig goedgekeurd zijn voor fokdoeleinden. Lees meer info over onze werkwijze of neem een kijkje op de pagina faq . 
Wilt u in aanmerking komen voor een pupje uit onze kennel neem dan tijdig van te voren contact op, want onze pups zijn meestal al ruim voor de dekking gereserveerd. Er is wel altijd de mogelijkheid om nog op de reservelijst te komen, want soms moeten mensen door omstandigheden hun reservering annuleren. 
Indien u van plan bent om een pup aan te schaffen lees dan eerst even aandachtig de pagina: ben ik geschikt om een witte herderpup op te voeden? 
Neem alvast een kijkje op een van onze puppysite om een indruk te krijgen hoe onze puppies worden grootgebracht.
Ik heb meestal al ruim van te voren een planning in mijn hoofd en hoop dat onze teefjes een beetje meewerken, maar de natuur gaat toch altijd weer zijn eigen gang en soms komt de loopsheid te vroeg of te laat. 

 

Onder voorbehoud hieronder de volgende planning: 

Beste mensen, wij kunnen momenteel voor 2020 niemand meer op onze wachtlijst zetten.
Gelieve geen mails meer te sturen voor het reserveren van een pup, want wij kunnen de grote vraag niet meer verwerken. Bovendien moeten we elke mail beantwoorden met een  "afwijzing" en dat is voor u ook niet leuk om te krijgen.
Hou gewoon deze pagina in de gaten en zodra er opnieuw reserveringen worden aangenomen, zal ik dat hier vermelden. 

Voorjaar 2020

Voorjaar  2020 

Wij nemen geen reserveringen meer aan voor dit nestje

 

vachtvariëteit: langstokhaar

stamboom pups

 

Lisse is de mooie dochter van Noona en Icor von Altvistal. Lisse is een temperamentvol teefje en heeft een zeer grote will-to-please. Het liefste wil ze constant voor je werken. Vreemde mensen worden uitbundig begroet, iets wat natuurlijk heel fijn is, maar toch probeer ik haar enthousiasme nog iets in te tomen, want niet iedereen vindt het fijn als ze ongevraagd gedag komt zeggen. Haar Sociale Test en  het Brevet Gehoorzaamheid behaalde ze al.  Ik train nu  met haar op recreatief niveau ondanks dat ons gevraagd werd om wedstrijden te spelen. Maar ik ben geen wedstrijdmens en wil liever op een ongedwongen manier bezig zijn met de honden. Ze heeft inmiddels al pups grootgebracht en bleek ook een perfecte mama. Haar nakomelingen ontwikkelen zich goed en scoren goed op het gebied van trainingen.

Lisse is van bouw een gemiddeld groot teefje, met mooie lichaamsverhoudingen en een mooie expressie. Haar gangwerk is uitstekend. Haar pigment is goed, in de winter heeft ze wel een lichte wisselneus en ze heeft een mooie vacht met een tikkeltje wildkleur op de rug. Ze heeft haar fokattest behaald onder keurmeester  Vanhoenacker, een rasspecialist, die haar heel mooi van bouw vond.  
Voor dit nestje heb ik gekozen voor de reu Best Kept Secret de la Azzurra, met als roepnaam Magic.  Hij is als pup geïmporteerd uit Argentinie, dus de pups krijgen een stamboom met vreemde lijnen. 
Het is van karakter volgens Yvette een leuke hond met een fijn karakter. Hij heeft super gezondheidsresultaten en is vrij van een hele hoop erfelijke afwijkingen. Ik heb afgesproken dat ik hem in najaar eens ga bezoeken.
Voor meer informatie over Magic kunt u een kijkje nemen op zijn pagina op de website.

Ik verwacht  uit die combinatie temperamentvolle en werklustige hondjes.

Info ouders

OCEANS OF LOVE OF RECKHEM'S CASTLE


Gezondheid:
HD B, ED 0/0, MDR1 +/+ (vrij), DM N/N (vrij), CE-vrij, BAER +/+ (vrij), ogen-vrij (2019), Hypofysaire dwerggroei N/N (vrij)
Werk:
Sociale Test en Brevet Gehoorzaamheid KKUSH
Fokgeschikt:
LOSH-fokattest

BEST KEPT SECRET DE LA AZZURA


Gezondheid:
HD A / ED 0/0 / MDR1 +/+ / DM N/N / OGEN VRIJ ‘17 / PATELLA VRIJ / MH N/N / HUU N/N / DILUTION D/D / HEMOFILIE A NORMAAL

Fokgeschikt:
Goedgekeurd voor fokdoeleinden door de rasvereniging RZWH

-->