Neem contact op via mail
 Stokrooie-Hasselt

Zwitserse Witte Herders

zwitserse witte herder pups verwacht

Wanneer verwachten we pups? 

Af en toe fok ik een nestje pups uit zorgvuldig gekozen ouderdieren, die ruimschoots voldoen aan alle eisen van de rasverenigingen en volledig goedgekeurd zijn voor fokdoeleinden. Lees meer info over onze werkwijze of neem een kijkje op de pagina faq . 
Wilt u in aanmerking komen voor een pupje uit onze kennel neem dan tijdig van te voren contact op, want onze pups zijn meestal al ruim voor de dekking gereserveerd. Er is wel altijd de mogelijkheid om nog op de reservelijst te komen, want soms moeten mensen door omstandigheden hun reservering annuleren. 
Indien u van plan bent om een pup aan te schaffen lees dan eerst even aandachtig de pagina: ben ik geschikt om een witte herderpup op te voeden? 
Neem alvast een kijkje op een van onze puppysite om een indruk te krijgen hoe onze puppies worden grootgebracht.
Ik heb meestal al ruim van te voren een planning in mijn hoofd en hoop dat onze teefjes een beetje meewerken, maar de natuur gaat toch altijd weer zijn eigen gang en soms komt de loopsheid te vroeg of te laat. 

 

Onder voorbehoud hieronder de volgende planning: 

Begin 2019

witte herder pups verwacht Lisse

Januari  2019 
 

Bekijk hier de puppysite
 

vachtvariëteit: langstokhaar

stamboom pups

Lisse is drachtig, pups worden verwacht rond 2 januari.

Lisse is de prachtige dochter van Noona en Icor von Altvistal. Lisse is een temperamentvol teefje en heeft een zeer grote will-to-please. Het liefste wil ze constant voor je werken. Vreemde mensen worden uitbundig begroet, iets wat natuurlijk heel fijn is, maar toch probeer ik haar enthousiasme nog iets in te tomen, want niet iedereen vindt het fijn als ze ongevraagd gedag komt zeggen. Haar Sociale Test en  het Brevet Gehoorzaamheid behaalde ze al.  Ik train nu  met haar op recreatief niveau ondanks dat ons gevraagd werd om wedstrijden te spelen. Maar ik ben geen wedstrijdmens en wil liever op een ongedwongen manier bezig zijn met de honden. 

Lisse is van bouw een gemiddeld groot teefje, met mooie lichaamsverhoudingen en een mooie expressie. Haar gangwerk is uitstekend. Haar pigment is goed, in de winter heeft ze wel een lichte wisselneus en ze heeft een mooie vacht met een tikkeltje wildkleur op de rug. Ze heeft haar fokattest behaald onder keurmeester  Vanhoenacker, een rasspecialist, die haar heel mooi van bouw vond.  
Ik heb voor haar 2e nestje de mooie reu Fuchur-Fionn von Severihof  gekozen.  Ik ben hem persoonlijk gaan bekijken in Duitsland bij zijn baasje Natalie en hun gezin en ben  onder de indruk van zijn evenwichtige karakter.  Hij heeft zijn foktoelating behaald bij de rasvereniging BVWS. Zijn exterieur werd beoordeeld met 'uitmuntend" door keurmeester Jan Ebels.  Hij heeft super pigment met allemaal zwarte nagels, een mooie bouw en een prachtige vacht .
Op de  karaktertest, onder keurmeester S. Lompe, behaalde hij ook een 'uitmuntend'.  Hij is ook succesvol in zijn dagelijks werk als hulphond bij kinderen met autisme.
Daarnaast heeft hij allemaal goede gezondheidspapieren. 
Ik denk dat het  een fijne match vormt met onze Lisse, die zelf een flinke portie temperament heeft. 
Ik verwacht  uit die combinatie temperamentvolle en werklustige hondjes.

Info ouders

OCEANS OF LOVE OF RECKHEM'S CASTLE


Gezondheid:
HD B1, ED 0/0, MDR1 +/+ (vrij), DM N/N (vrij), CE-vrij, BAER +/+ (vrij), ogen-vrij, Hypofysaire dwerggroei N/N (vrij)
Werk:
Sociale Test en Brevet Gehoorzaamheid KKUSH
Fokgeschikt:
LOSH-fokattest

FUCHUR-FIONN VON SEVERIHOF


Gezondheid:
HD A1, ED 0/0, MDR1 +/+ (vrij), DM N/N (vrij), MH N/N (vrij),schaltwirbel 0
Werk:
BH/VT

Fokgeschikt:
Goedgekeurd voor fokdoeleinden door de rasvereniging BVWS

Zomer 2019

IMG_6659.jpg

Zomer 2019  -  nestje ?

Meer info volgt t.z.t.

vachtvariëteit: langstokhaar 

 

Info ouders

Meer info volgt t.z.t.
-->