Neem contact op via mail
 Stokrooie-Hasselt

Zwitserse Witte Herders

Bedankt

Ik heb getwijfeld of ik dit blogartikel zou plaatsen, maar ik weet dat velen de site volgen en ik wil niet abrupt de site weghalen, zonder enige verklaring.
Na meer dan 20 jaar heb ik, door droevige omstandigheden, besloten om te stoppen met fokken.
Er waren nog wel dromen en plannen om nog een paar jaar door te gaan, maar onze wereld staat momenteel helemaal op z'n kop.
Mijn man Henk, net 6 weken met pensioen en nooit ziek geweest, kreeg 3 weken geleden te horen dat hij pancreaskanker heeft.
Op dat moment wordt de grond onder je voeten geveegd en leef je in angst en verdriet. De 10 dagen tot het definitieve oordeel of het nog operabel was, waren verschrikkelijk. Gelukkig hebben we weer hoop, want het was operabel en hij heeft inmiddels een zware operatie achter de rug. Er volgt nog een moeilijke tijd met de chemo, maar we blijven hoopvol.
Op zo'n moment besef je dat niets zo belangrijk is als de gezondheid.
Ik heb het fokken altijd met heel veel passie en gedrevenheid gedaan en het was best even moeilijk toen de laatste pup van het nestje van Lisse de deur uit ging. Maar ik wil er nu voor 100% voor Henk zijn en nadien hopen we te kunnen gaan genieten van ons pensioen!

Ik wil alle baasjes dan ook hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat jullie in ons hadden in al die jaren!!!