Neem contact op via mail
 Stokrooie-Hasselt

Zwitserse Witte Herders

Contacteer ons

Heeft u interesse voor een pup of wenst u andere informatie, neem dan contact met ons op via het contactformulier of per mail. Wellicht vindt u ook al veel antwoorden op uw vragen door onze pagina "veelgestelde vragen" eens door te lezen.
Wij krijgen wekelijks meerdere mails van mensen die op zoek zijn naar een witte herderpup. Daarbij maken wij noodgedwongen tegenwoordig al een selectie. De laatste jaren blijkt het steeds vaker voor te komen dat mensen nog niet meer de tijd nemen om een reactie terug te sturen, ondanks dat wij een zorgvuldig opgestelde mail met bijkomende info hebben verstuurd. Mails met de tekst "hebben jullie nog pups en wat kosten ze bij jullie?" worden niet meer beantwoord. 
Wij stellen het op prijs dat u in de mail kort iets over u zelf en uw gezinssituatie vertelt. Daarbij zouden wij ook graag van u horen waarom u voor dit ras gekozen hebt. Wees ook eerlijk over de tijd die u ter beschikking heeft om een pup op te voeden, want de opvoeding en socialisatie vergt veel tijd het eerste jaar. Wij beantwoorden elke serieuze mail en als wij er een goed gevoel bij hebben, plaatsen wij u op een voorlopige reserveringslijst en kunt u t.z.t. een afspraak maken voor een kennismaking. U krijgt bij interesse nog een documentje met alle verdere informatie over het reserveren van een pup en het tijdstip van een kennismakingsgesprek. Wij plaatsen u  op de voorlopige reserveringslijst als er een plekje vrij is en indien er een nestverwachting is. Dus gewoon de pagina "puppies" in de gaten houden.

Mails met informatie over uzelf krijgen voorrang.