Neem contact op via mail
 Stokrooie-Hasselt

Zwitserse Witte Herders

Fendi en Abas

We keken al een  tijd uit naar de verwachte dekking van Fendi en Abas.  Fendi werd later loops dan verwacht, maar uiteindelijk waren we dan helemaal blij dat ze loops werd, samen met alle andere teefjes hier. Ze hebben dus allemaal op elkaar gewacht.
Afgelopen zondag zijn we al richting Noord Duitsland vertrokken en hebben op maandag nog een progesteronbepaling gedaan bij de dierenarts van collega-fokker Sabine, fokker en eigenaar van Abas. De waarde stond goed en we konden gaan dekken. De dekking was snel een feit. De dag daarna hadden we ook nog een geslaagde dekking.
Fendi is zo relaxed geweest en kreeg veel aandacht en knuffels van al het personeel in het hotel waar we verbleven. Ze mocht zelfs mee in de eetzaal, omdat ze zo braaf was.
Zowel Fendi als Abas beschikken over perfecte gezondheidsresultaten en vullen elkaar qua uiterlijk heel goed aan. Ik kijk dan ook heel erg uit naar de pups uit die combinatie.
Ik wil Sabine en Gerd nog hartelijk bedanken voor de gastvrijheid en de gezellige uurtjes. Hun fokbeleid is ook heel erg gericht op gezondheid en karakter. 
Nu is het nog 4 weken spannend tot de echo om te kijken of ze drachtig is. Dus alle duimen staan gedrukt nu ..........