Nieuwsberichten

Nieuws

06.10.2017

Op 12 oktober wordt ons K-nestje 6 jaar oud.
Alle hondjes een geweldige dag gewenst en dikke knuffels van ons.

25.09.2017

Fenna (Qeely Rose of Reckhem's Castle),  dochtertje van Noona en Felix, heeft met baasje Eveline meegedaan aan de clubkampioenschappen in de puppyklasse. Ze heeft het geweldig gedaan, want ze werd clubkampioen. En niet zomaar, want zij was de beste van in totaal 11 puppies in deze klasse. Eveline van harte gefeliciteerd die prachtige prestatie. Jullie kunnen terecht trots zijn!

 

21.09.2017

Ook goed nieuws. Phlyn (Peach Passion of Reckhem's Castle), de zoon van Aerin en Chiron, die in opleiding is tot blindengeleidehond in Genk is voor alle gezondheidsonderzoeken geweest en met trots kunnen we melden dat hij de volgende uitslagen heeft gekregen:
HD-vrij, ED-vrij, OCD-vrij, rug-vrij en vrij van erfelijke oogziekten. Daarnaast was hij al door overerving van de ouders MDR1-vrij en DM-vrij.

20.09.2017

Vorige week kreeg ik het trieste bericht dat Mowgli, werkzaam als blindengeleidehond bij Raf en Karlien, helaas is overleden aan de gevolgen van een acute ontsteking, die via de bloedbaan ook al andere organen had aangetast. Het is ongelooflijk triest en hard om zoiets mee te maken. Ik wens Raf en Karlien nogmaals heel veel sterkte. Vaarwel Mowgli, jij was een bijzondere hond.