Neem contact op via mail
 Stokrooie-Hasselt

Zwitserse Witte Herders

zwitserse witte herder pups verwacht

Wanneer verwachten we pups? 

Af en toe fok ik een nestje pups uit zorgvuldig gekozen ouderdieren, die ruimschoots voldoen aan alle eisen van de rasverenigingen en volledig goedgekeurd zijn voor fokdoeleinden. Lees meer info over onze werkwijze of neem een kijkje op de pagina faq . 
Wilt u in aanmerking komen voor een pupje uit onze kennel neem dan tijdig van te voren contact op, want onze pups zijn meestal al ruim voor de dekking gereserveerd. Er is wel altijd de mogelijkheid om nog op de reservelijst te komen, want soms moeten mensen door omstandigheden hun reservering annuleren. 
Indien u van plan bent om een pup aan te schaffen lees dan eerst even aandachtig de pagina: ben ik geschikt om een witte herderpup op te voeden? 
Neem alvast een kijkje op een van onze puppysite om een indruk te krijgen hoe onze puppies worden grootgebracht.
Ik heb meestal al ruim van te voren een planning in mijn hoofd en hoop dat onze teefjes een beetje meewerken, maar de natuur gaat toch altijd weer zijn eigen gang en soms komt de loopsheid te vroeg of te laat. 

 

Onder voorbehoud hieronder de volgende planning: 

Najaar 2018

pups witte herder prijs

Najaar 2018  -  nestje  Aerin 

Aerin is drachtig. De pups worden rond 18 augustus verwacht.
Volg alles op de puppysite van Aerin.

Wij nemen geen reserveringen meer aan voor dit nestje

vachtvariëteit: langstokhaar 

stamboom pups

We hebben opnieuw een reu gevonden, met een evenwichtig en vriendelijk karakter.  Zijn naam is Shamrock Shepherd's Avalon. Hij woont  in Duitsland bij Claudia en familie. Momenteel traint ze nog voor de Begleithundeprüfing met Avalon. 

Zijn gedragstest heeft hij behaald onder de rasvereniging RWS in Duitsland. Hij heeft uitmuntende gezondheidsresultaten en daarnaast is hij qua exterieur ook nog heel mooi. Hij heeft een prachtige glad aanliggende witte vacht en goed pigment. Hij gaat met zijn baasje elke week naar het bejaardentehuis en laat zich door de oudere mensen knuffelen.  

Aerin is de dochter van Ziva en Liam (Bandit Black and White ). Ze heeft goed pigment, stevig bone en een  volle witte vacht, met in de winter een lichte zweem van wildkleur op de rug . Op de hondenschool heeft ze alle klassen goed en snel doorlopen en met 9 maanden behaalde ze al haar Sociale Test. Met net 1 jaar en 2 weken leeftijd behaalt ze al het Gehoorzaamheidsbrevet KKUSH, dit is bijzonder snel, want het brevet mag pas afgenomen worden vanaf de leeftijd van 1 jaar.  Ze heeft als pup al een paar shows gelopen en werd steeds met de hoogste kwalificatie beoordeeld. Ze heeft daarna nog een paar showtjes gelopen en kreeg de kwalificatie "uitmuntend" en zelfs een CAC. Op de show in Leuven heeft ze haar LOSH-fokattest behaald.  Qua karakter is het een vrolijke en lieve hond met de nodige dosis temperament en een goede will-to-please. Ze leert heel makkelijk en gebruikt ook graag haar neus. We trainen nu verder op recreatief niveau en daar heeft ze veel plezier in.  

In 2016 heeft Aerin haar 1e nestje gehad. Ze bleek een geweldige mama te zijn en zorgde met veel plezier voor haar pupjes. 

Uit dit nestje is Peach Passion of Reckhem's Castle in opleiding tot blindengeleidehond bij Blindengeleideschool Genk. 

Ik denk dat de 2 honden elkaar mooi aanvullen en we verwachten mooi gebouwde honden met volle vachten en een vriendelijk karakter. 

Info ouders

NEW YORK CITY GIRL Of RECKHEM'S CASTLE


Gezondheid:
HD B1, ED 0/0, MDR1 +/+ (vrij), DM N/N (vrij), CE-vrij, BAER +/+ (vrij), ogen-vrij, Hypofysaire dwerggroei N/N (vrij)
Werk:
Sociale Test en Brevet Gehoorzaamheid KKUSH
Fokgeschikt:
LOSH-fokattest

SHAMROCK SHEPHERD'S AVALON


Gezondheid:
HD A, ED 0/0, MDR1 +/+ (vrij), DM N/N (vrij), schaltwirbel 0
Werk:
BH/VT
Titels:
Deutscher Jugend Champion VDH, Deutscher Champion VDH,
Bavarian Cup Winner RWS 2015 + 2016
Fokgeschikt:
Goedgekeurd voor fokdoeleinden door de rasvereniging RWS

Voorjaar 2019

witte herder pups verwacht Lisse

Begin - voorjaar 2019

Wij nemen geen reserveringen meer aan voor dit nestje

vachtvariëteit: langstokhaar

stamboom pups (binnenkort)

Lisse is de prachtige dochter van Noona en Icor von Altvistal. Lisse is een temperamentvol teefje en heeft een zeer grote will-to-please. Het liefste wil ze constant voor je werken. Vreemde mensen worden uitbundig begroet, iets wat natuurlijk heel fijn is, maar toch probeer ik haar enthousiasme nog iets in te tomen, want niet iedereen vindt het fijn als ze ongevraagd gedag komt zeggen. Haar Sociale Test en  het Brevet Gehoorzaamheid behaalde ze al.  Ik train nu  met haar op recreatief niveau ondanks dat ons gevraagd werd om wedstrijden te spelen. Maar ik ben geen wedstrijdmens en wil liever op een ongedwongen manier bezig zijn met de honden. 

Lisse is van bouw een gemiddeld groot teefje, met mooie lichaamsverhoudingen en een mooie expressie. Haar gangwerk is uitstekend. Haar pigment is goed en ze heeft een mooie vacht met een tikkeltje wildkleur op de rug. Ze heeft haar fokattest behaald onder keurmeester  Vanhoenacker, een rasspecialist, die haar heel mooi van bouw vond.  
Ik heb voor haar 2e nestje de mooie reu Fuchur-Fionn von Severihof  gekozen.  Ik ben hem persoonlijk gaan bekijken in Duitsland bij zijn baasje Natalie en hun gezin en ben  onder de indruk van zijn evenwichtige karakter.  Hij heeft zijn foktoelating behaald bij de rasvereniging BVWS. Zijn exterieur werd beoordeeld met 'uitmuntend" door keurmeester Jan Ebels.  Hij heeft super pigment met allemaal zwarte nagels, een mooie bouw en een prachtige vacht .
Op de  karaktertest, onder keurmeester S. Lompe, behaalde hij ook een 'uitmuntend'.  Hij is ook succesvol in zijn dagelijks werk als hulphond bij kinderen met autisme.
Daarnaast heeft hij allemaal goede gezondheidspapieren. 
Ik denk dat het  een fijne match vormt met onze Lisse, die zelf een flinke portie temperament heeft. 
Ik verwacht  uit die combinatie temperamentvolle en werklustige hondjes.

Info ouders

OCEANS OF LOVE OF RECKHEM'S CASTLE


Gezondheid:
HD B1, ED 0/0, MDR1 +/+ (vrij), DM N/N (vrij), CE-vrij, BAER +/+ (vrij), ogen-vrij, Hypofysaire dwerggroei N/N (vrij)
Werk:
Sociale Test en Brevet Gehoorzaamheid KKUSH
Fokgeschikt:
LOSH-fokattest

FUCHUR-FIONN VON SEVERIHOF


Gezondheid:
HD A1, ED 0/0, MDR1 +/+ (vrij), DM N/N (vrij), MH N/N (vrij),schaltwirbel 0
Werk:
BH/VT

Fokgeschikt:
Goedgekeurd voor fokdoeleinden door de rasvereniging BVWS