Neem contact op via mail
 Stokrooie-Hasselt

Zwitserse Witte Herders

zwitserse witte herder pups verwacht

Wanneer verwachten we pups? 

Af en toe fok ik een nestje pups uit zorgvuldig gekozen ouderdieren, die ruimschoots voldoen aan alle eisen van de rasverenigingen en volledig goedgekeurd zijn voor fokdoeleinden. Lees meer info over onze werkwijze of neem een kijkje op de pagina faq . 
Wilt u in aanmerking komen voor een pupje uit onze kennel kunt u altijd contact opnemen voor meer info. We hebben  besloten om geen reserveringslijst meer aan te leggen, lang voordat er pups geboren worden. Want de ervaring leert dat mensen geen jaar willen wachten op een pup en zich helaas niet afmelden als ze al voorzien zijn van een pup. Ik zal op deze pagina vermelden, wanneer er reserveringen kunnen worden aangenomen.
Indien u van plan bent om een pup aan te schaffen lees dan eerst even aandachtig de pagina: ben ik geschikt om een witte herderpup op te voeden? 
Neem alvast een kijkje op een van onze puppysite om een indruk te krijgen hoe onze puppies worden grootgebracht.
Ik heb meestal al ruim van te voren een planning in mijn hoofd en hoop dat onze teefjes een beetje meewerken, maar de natuur gaat toch altijd weer zijn eigen gang en soms komt de loopsheid te vroeg of te laat. 

 

Onder voorbehoud hieronder de volgende planning: 

  

Eind maart 2022

 

Nestverwachting  rond 24 maart 2022

Lisse is gedekt door Lad. Nu 4 weken spannend tot de echo.....

vachtvariëteit: stok- en langstokhaar

stamboom pups 

Lisse is de mooie dochter van Noona en Icor von Altvistal. Lisse is een temperamentvol teefje en heeft een zeer grote will-to-please. Het liefste wil ze constant voor je werken. Vreemde mensen worden uitbundig begroet. Haar Sociale Test en  het Brevet Gehoorzaamheid heeft ze met gemak behaald.  
Lisse is een gemiddeld groot teefje, met mooie lichaamsverhoudingen en een mooie expressie. Haar gangwerk is uitstekend. Haar pigment is goed, in de winter heeft ze wel een lichte wisselneus en ze heeft een mooie vacht met een tikkeltje wildkleur op de rug. 
Voor haar laatste nestje hebben we een speciale reu uitgekozen, nl Elorah Sapphire Lad. Deze reu is afkomstig uit Australië en geïmporteerd door een fokker in Nederland. Hij heeft een nieuwe bloedlijn voor Europa. Lad is een stokhaar reu, die wel langstok draagt. Dus er worden zowel langstok- als stokhaarpups verwacht. Hij is een vrolijke en vriendelijke hond, heel sociaal en relaxed. 
Hij heeft verder perfecte gezondheidsresultaten en is ook via Embark getest op 185 genetische afwijkingen en hiervan vrij bevonden. 
Ik heb uiteindelijk voor hem gekozen omdat er al fijne en stabiele pups van hem geboren zijn en zijn eerste nakomelingen al op gezondheid zijn gecontroleerd.

Wij verwachten dus stok- als langstokpupjes met een goede portie werkwil.

Info ouders

OCEANS OF LOVE OF RECKHEM'S CASTLE


Gezondheid:
HD B, ED 0/0, MDR1 +/+, DM N/N, CE-vrij, BAER +/+, ogen-vrij (2020), Hypofysaire dwerggroei N/N

Werk:
Sociale Test en Brevet Gehoorzaamheid KKUSH
Fokgeschikt:
LOSH-fokattest

Elorah Sapphire Lad


Gezondheid:
HD A, ED 0/0, MDR1 +/+, DM N/N, Embark panel: vrij

Fokgeschikt:
Goedgekeurd voor fokdoeleinden door de rasvereniging VZWH